tiistai 6. tammikuuta 2015

ALENNUSMYYNNIT

Tässä postaus lupailemistani alennusmyynneistä, joissa ollaan jonkun verran käyty. Tänä vuonna en löytänyt alennusmyynneistä kovinkaan paljon, mutta se on vaan hyvä koska aijon nyt tosissaan säästää ja ostaa ne tietyt jutut mitä tarvitsen (anastasiabeverlyhills:n kulmakarva värin). Toivottavasti kuvasin kaikki ostamani, paitsi ostin kaksi yksiväristä toppia jotka ajattelin jättää kuvaamatta.
IMG_3411 IMG_3406
Olen jo kauan haaveillut isoista "helmi"pallo korvakoruista, jotka nyt löysin H&M:stä. Katsoin myös, että korviksiin oli laitettu kivat lukot sinne taakse. Tajusin kuitenkin kotona, että kyseessä ei olleet normaalit korvakorut vaan niitä pystyy käyttää molemmin päin, jolloin helmi jäisi korvalehden alle tai toisinpäin. Kätevää eikö?
IMG_3418
H&M:stä löysin myös bronzing brusherin, mutta jos joku tietää että miten tuon kuuluisi toimia voi hän laittaa kommentti laatikkoon viestiä, koska itse en tajunnut tuota ja laitoin jopa viestiä asiakaspalveluun. Meikkaajien aina tarvittu ripsientaivutin, joka oli hätäostos, koska olen varastanut kaikki äitin taivuttimet, ups. Sekä viimeisenä luomivärille tarkoitettu sivellin. Ensin ajattelin, että jos tuo kävisi kulmien laittoon mutta se oli liian pehmeää. Onneksi tilaan varmaan huomenna uuden kokonaisen sivellin setin!
IMG_3457 IMG_3458 IMG_3460
Kävimme myös Kicks:ssä katsomassa erilaisia meikkejä ja juuri tuota anastasia kulmaväriä. Huomioni kiinnittyi kuitenkin alepöytään, jossa oli paljon erilaisia meikkejä sekaisin, josta löysin tämän "get ready to be prettified!". En halua vielä kertoa kokemuksia, koska niitä ei vielä ole. Heti kun saan tämän käyttöön niin teen tästä tuotearvion. Hintakaan ei ollut paha edelliseen verrattuna ja värit näyttivät aivan täydellisiltä omaan käyttöön.
IMG_3461 IMG_3466
Uudet jumppashortsit ns. mikrot oli minulla ostoslistalla, koska kotona treenejä tehdessään nämä ovat äärettömän mukavat ja kevyet. Yksi syy myös näihin oli, että olemme ehkä kavereiden kanssa aloittamassa tankotanssi tunteja, joten nämä ovat ns. pakolliset olla mukana tunneilla.
uudet jutut
Viimeisenä Ginatrciotista ostin kultaisen kaulakorun, joka osottautuikin todella ahtaaksi ja ahdistavaksi, koska se menee juuri kaulani ympäri siihen viimeiseen hakaan. Tämä koru kuitenkin sopii sellaisten kauluspaitojen kanssa, joten miksikäs ei ?

Stockmannilta mukaan lähti Fit me- voiteen kaveriksi maxfactorin meikkivoide. Enempää en tästä tuotteesta voi vielä sanoa, että todella hyvä koostumukseltaan, tasoittuu hyvin iholle eikä jätä läikkiä, sekä hyvän tuoksuinen.

Mitäs tykkäsitte ostoksistani tai mitä te olette itse löytäneet alennusmyynneistä ja olivatko ne teidän mielestä hyvät? Huomenna alkaa taas koulu, yäk, joten tänään on aikainen nukkumaan meno aika.

Nähdään taas!

6 kommenttia:

  1. Ihania ostoksia :) Nuo korvikset on tosi kivat ja tykkään käyttää itse juuri tuollaisia arkena. Itse en ole kerennyt alennusmyynteihin juuri ollenkaan, ihan harmittaa :/ Eikä enää ole edes varmaan mitään kokoja jäljellä! Pitää käydä huomenna kierros tekemässä, kun on aikaa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, kiva että tykkäät! Nuo korvikset oli kyllä huippulöytö, koska sopii arkeen kuin juhlaankin ja kummin päin vaan. Kurjaa ettet ole kerennyt ja se on kyllä totta, että kaikki vaatekappaleet ja koot nähdään muiden ihmisten käsissä, miksi niitten pitää aina loppua kesken? ;/ Toivottavasti löydät jotain kivaa ja kiitos kommentistasi sekä uudesta mahtavasta blogini lukijasta! :-)

      Poista
  2. No aivan jokaiselle kyllä peukutan! :) Mitään noista tosin en oo kokeillut (viittaan kosmetiikkaan) mutta näyttää ainakin siltä, että mielelläni kotiuttaisin! Pikku shoppailut piristää aina ;D ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva, jos sinunkin mieleen mielytti ostokset! Ennen en ollut mikään kosmetiikka ihminen, mutta nykyään olen enemmän vain alkanut niitä ostelemaan ja kyllähän se totta on, että kalliit ja hyvänlaatuiset tuotteet ovat yleensä niitä parhaita joista kotiuttaisin ihan kaikki! Ja kyllä, varsinkin näin talvi-iltoihin on piristävää ostaa jotain uutta päälleen tai ympäristöön! :)

      Poista
  3. Tosi kivoja löytöjä, nuo korvakorut ovat kyllä aika veikeät:) itse en paljoa alemyynneissä kyllä ole kiertänyt tänä vuonna :D hirmu kiva blogi sulla:)

    http://wonderland--life.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! Eihän sitä aina jaksakkaan tai sitten on vain hyvä säästää rahaa, se meinaa nimittäin aina kadota tililtä kun shoppailemaan mennään :D Samoin sinulla ja kiitos piristävästä kommentista! :)

      Poista