torstai 19. helmikuuta 2015

WANHAT 2015

Pitkästä aikaa tänne blogiinikin postausta, nimittäin yhdestä elämäni hienoimmasta päivästä, vanhojentansseista! Suosittelen kaikille luokiolaisille - ja kaksoistutkintolaisille tanssimaan wanhat, se oli nimittäin yksi hienoimmista kokemuksista kun sai olla koko päivän itse "prinsessana" ja valmistautua siihen. Itselläni kaikki onnistui mainiosti, vaikka olikin perjantai 13.päivä. Sain viettää päiväni oman poikaystäväni kanssa vaikka olikin eri koulusta, ystävien kanssa ja tietenkin tanssia musiikin tahdissa. Menivätkö teillä, jotka tanssitte vanhojentanssit hyvin ja miltä se teidän mielestänne tuntui? Nyt mennään kuitenkin siihen päivään..
IMG_3743 IMG_3905 IMG_3942 IMG_3946 IMG_4009laihtoinen IMG_4022toinen IMG_4041 

Kaikki olivat niin kauniita ja se oli hienoa katsoa miten saimme kaikki yhdessä viettää hauskan päivän. Oma mekkoni, joka näkyy kuvissa on ostettu Zazabellasta. Astelimme liikkeeseen sovittelemaan mekkoja, kunnes näin tämän mekon mitä saman tyylistä olin katsonut yhden tytön blogissa. Mekkoja oli sovitettavana monta, mutta tämä jota sovitimme viimeiseksi oli onnekseni kaikkein parhain! Oikean kokoinen, värinen ja tietenkin minulle mieluinen ja mukava päällä. Ei voinut mekon valinta paremmin mennä.

IMG_4412 IMG_4408
Meikin kanssa oli ehkä hiukan ongelmia aamulla, koska tulin aamu kuudelta kampaajalta ja itse tyhmänä aloin suunnittelemaan sitä vasta silloin. Kaikki sujui kuitenkin hyvin ja sain onneksi jonkin näköisen meikin naamaani. Vinkkinä siis, harjoitelkaa meikkiä vaikka pari iltaa ennen vanhojentansseja! 
IMG_4419 IMG_4414
Korujen ostamisessa oli hauskaa se, että kyselimme myyjiltä mitä mieltä ovat mekon koru "suunnitelmasta". Kaikki myyjät olivat samaa mieltä minunkin ja äitini kanssa, että siihen sopii hempeän pienet timanttiset korut. Ilman pientä kaulakorua, mekko olisi ehkä näyttänyt vähän avoimelta. Se on kuitenkin jokaisen maku asia, mutta tämä vaihe tuotti kyllä eniten sitä stressiä!

IMG_4427 IMG_4425
Kynnet tein itse, varpaisiin tuli tuota nuden vaaleanpunaista ja kynsiin kuvassa näkyvää glitteriä. Kuvassa omat kynteni olivat vielä vähän kesken, mutta onneksi minulla oli juuri tuohon aikaan todella pitkät kynnet, että sain tehtyä itse sen manikyyrin.

Mitäs te piditte postauksesta, lisää kuvia on tulossa instagram- postauksessa, joten siihen asti, nähdään  taas! 

4 kommenttia:

 1. Ihana mekko ja ihana postaus muutenkin! :-)

  VastaaPoista
 2. moi, aijotko postailla enää ollenkaan?:) t. innokas lukija

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi! Moi bloggaaminen on nyt ihan täysin jäänyt, mutta kovasti olisi hinku palata takaisin, ehkä jopa tässä lähipäivinä. Ihanaa, että kaipailet mun kirjoituksia ja toivottavasti saat niitä kohta taas lukea! Ihanaa loppu vuotta sinulle! :-)

   Poista