tiistai 5. elokuuta 2014

COTTAGE PHOTOS AND VIDEO

Heippa! Viikonloppu sujui meidän puolesta mökillä. Lähdimme ihan perheen kanssa viettämään loma- aikaa, sekä vietimme "rauhallista" poikaystävän 18- vuotis päivää. Kavereita tai muita aikuisia ei valitettavasti päässyt mukaan, koska niin monella oli jotai muuta tekemistä. Juhlitaan kuitenkin vielä kaveri porukalla kunnolla synttäreitä. Annoin poikaystävälleni lahjaksi sukulais juhlissa ensimmäiset kaksi lahjaa. Karvanopat (, jotka olivat ihan vitsillä ostetut, koska kysyin poikaystävän pikkuveljeltä mitä hän haluaisi. Eikä poikaystäväkään varmaan halua käyttää niitä, haha!) ja Stadiumista ostetun Warpin hupparin. Kun saavuimme mökille perjantai aamuna kello 9.00, tein hänelle kunnon aamiaisen ja annoin hänelle paljon kehutut peli/juttelu headsetit.

Otin vähän kuvia ja video klippejä, jotka sitten yhdistin yhdeksi videoksi. Paljoa ei materiaalia tullut, koska halusin vain nauttia perheen ja poikaystävän kanssa olevasta yhteisolosta, joka on näin kesällä jäänyt aika pienelle. Kuitenkin toivottavasti tykkäsitte ja palaillaan taas 
IMG_0871 IMG_0870 IMG_0862 IMG_0896j IMG_0889 IMG_0894 IMG_0917
Mökillä from vivianlaura on Vimeo.

7 kommenttia:

 1. Oi ihana postaus! :3 tee joskus joku postaus susta ja sun poikaystävästä kerro vaikka miten tapasitte ja kaikkee tämmöstä :) +kuvia teistä paljon :33 alota hei vlogaaminen!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, kiitos paljon! Kuulostaa hyvältä mun pitikin tehdä se kun meillä tuli vuosi täyteen, mutta valitettavasti jäi kokonaan pois. Voisin tehdä sen tässä piakkoin ja jos saisin poikaystävänkin vähän siihen mukaan. Oon ajatellut videopostausta, mutta siihen ei ole vielä löytynyt rohkeutta tai hyvää aihetta. Kiitos kuitenkin ehdotuksista ja kommentoinnista. Ajattelin jo, että tää blogi on ihan "sulkeutunut"! :-)

   Poista
 2. Jooo kannatan kanssa! :3

  VastaaPoista
 3. tota edellisen kommenttii siis :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiva kuulla! Ehdottomasti, kunhan vaan kerkeän tämän postauksen kehittämään, toteutuu kyllä pian! :-)

   Poista