keskiviikko 23. heinäkuuta 2014

SNEAK PEAK IN MY INSTAGRAM - @VIVIANLAURA

Heips! Tälläistä sneak peak:ä mun instagramin puolelta. Nämä kaikki kuvat eivät ole läheskään instagramissa, mutta olen nämä kuvat ottaneet kyseisellä sovelluksella ja päättänyt laittaa ne tänne blogin puolelle (pahoittelut isoista väleistä)! Hope you like it & see you soon!
flickr
1. Olimme ostamassa itselleni uutta vaatekaappia, joten samalla piti ottaa #ootd / 2. Ikeassa oli tarjouksessa aamiainen. Norm. 2 euroa, mutta nyt oli vaan euron. Se näyttää ihan jonkinlaisen hotellin aamiaiselta, suosittelen kyllä käymään jos et ole vielä käynyt. Puuro ainakin iski minuun ylättävän hyvin.

instagram
3. Nuo "taulu" kirjaimet olivat ihania, mutta oli niillä hintaakin, joten ne jäivät kauppaan odottelemaan seuraavaa kertaa.. / 4. Olimme kavereiden kanssa syömässä Chicosissa. Tuo kanahampurilainen oli hyvä vaihtoehto, mutta en jaksanut syödä sitä edes kokonaan.

instagram-002
5. Isälläni oli synttärit, joten juhlistimme niitä perheen kera ulkona ihanassa säässä! Tarjolla oli mm. patonkia, hedelmiä, sulatettua suklaata ja kaikkea ihanaa mitä vaan voi olla. / 6. Löysin myös samana päivänä äidistä ja minusta kuvan vaarini synttäreiltä, jossa minulla oli "ihanat" ponihännät ja kummitädin tuoma prinsessa mekko päällä. Äiti myös kertoi, että tuossa kuvassa olemme juuri lähdössä hakemaan apteekista kuume lääkettä, koska ilmeenikin jo kertoo, että flunssa on tulossa. On se kiva nähdä itsestään aina kuvia, huomatkaa nuo sileän pullaposket!

instagram-003
7. Tuimaa, mutta silti onnellista selfie:tä. / 8. Hoitokoirani Rommi pääsi myös pitkästä aikaa meille viikoksi hoitoon!


instagram-004
9. Kesän ensimmäiset sulkapallo pelit, oli kyllä mahtavaa päästä lyömään, koska talvella ei pysty pelaamaan juuri näin hyviä pelejä, mitä kesällä voi! 10. Kuinka tälläistä tuhisevaa, lämmintä, ihanuutta voi herättää, kun haluaisi katsoa ja olla vain vieressä enemmän, mutta työt ovat petollisia aikasina aamuina..

2 kommenttia: