perjantai 29. elokuuta 2014

#kutsumua"En uskaltanut mennä ala-asteella koulu kyytiin, koska kiusaajani odottivat minua siellä. En ollut silloin vahva, mutta nyt olen entistä vahvempi. Olen kiitollinen, että minulla on ihanin perhe, parhaat ystävät ja poikaystävä, jotka tsemppaavat minua eteenpäin vaikeinakin aikoina. Olen kokenut 20 leikkausta elämäni aikana, mutta ne ovat tehneet minusta selviytyjän. Älä kiusaa/ hauku niitä, jos et tiedä mitä heidän sisällään on tai miltä heistä oikeasti tuntuu..."

Tämän tekstin ja kuvan lisäsin instagramiin tunti sitten. Aamulla ajattelin, kun näin tämän #kutsumua merkinnän etten itse laita sitä tänne, mutta koulun jälkeen luettuani kahden ihmisen kyseiset tekstit ajattelin itsekin tulla sen kirjoittamaan. Haluan lisätä sen tänne blogin puolellekkin, jos itse haluatte tämän toteuttaa. Minua tämä auttoi paljon, että pääsi avautumaan siitä mitä joku ihminen voi saada toiselle aikaan. Olen nyt aika sanaton, eikä tekstiä oikein enään tule, mutta tajuatte varmasti oman tilanteeni ja muiden, jotka ovat tämän tehneet. Kiitos 

ps. Pahoitteluni vähän sekaisesta postauksesta, mutta toivottavasti kunnioitatte #kutsumua tagia, jotka sen haluavat tehdä. Uutta huonepostausta on kuitenkin luvassa lähiaikoina, joten pysykää valppaina, heippa 

2 kommenttia:

  1. Vau oot kyllä upea ja vahva tyttö! Löysin sun blogin Sitan linkitä blogisi postauksen kommenteista ja jäin selailemaan tätä :-) Ihanan yksinkertainen ulkoasukin vielä sulla, ihan pakko kyllä jäädä lukijaksi :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihanaa, että piristit mun päivää sun kommentillasi! Kiitos paljon ja tervetuloa seurailemaan! Sullakin oli niin kivan näköinen blogi ja tykkäsin blogisi erilaisuudesta, että munkin on pakko alkaa seurailemaan sun blogia! :-)

      Poista