perjantai 18. heinäkuuta 2014

NEW THINGS - NETWORK

Moikka vaan kaikille! Meidän netti yhteydessä on ollut nyt niin paljon ongelmia, että postauksen tehdessäni netti on saattanut yhtäkkiä kadota kokonaan ja samalla koko postauskin. Outoa, eikö? Soitettiin kuitenkin Elisalle asiasta ja he lupasivat yrittää korjata asian ja nyt netti onkin sitten toiminut normaalisti, ehkä vähän hitaammin kuitenkin. Nyt yritän kuitenkin saada postauksia tehtyä hyvään tahtiin.

Olimme ystäväni Sohvin kanssa tiistaina Hyvinkään Willassa. Olin ottanut itselleni oikein ostoslistan mukaan, mitä minun pitäisi ostaa. No lista jäi sivuun, kun kaikkea muuta ihanaa löyty tilalle. Se on melkein aina niin, että kun menee ostamaan yhtä asiaa niin samalla tarttuu jotain muuta tilalle. Yritin kirjoittaa kuvien "sisään" ostosten hinnat yms, mutta ne olisivat näyttäneet liian tyhmältä. Päätin laittaa ne kuvien alle erillisiin kuviin, joten mitäs pidätte? Olisiko jatkossakin tuollaiset "erilaisuudet" kivat täällä blogissa?

Kesäloma vain vähenee ja vähenee.. Onhan se kiva palata kouluun ja normaali arki alkaa, mutta miksi pitää olla niitä pakollisia aineita, joista ei oikeasti tykkää. Esimerkiksi itse en tykkää historiasta tai uskonnosta, mutta niitäkin pitäisi käydä vielä yhteensä 4 kurssia, inhottavaa! ( En kuitenkaan paheksu historiaa tai uskontoa, vaan päinvastoin niissä on vain liikaa tietoa minun pieneen päähäni. )

Sain myös eilen kuulla ikävän uutisen isän isästä eli vaaristani. Hän oli eilen aamulla kaatunut lattialle ja menettänyt tajuntansa. Ambulanssi oli tullut paikalle ja vaarillani oli ollut yli 40 astetta kuumetta ja verenpaine korkealla. Tänään soitetaan vaarille ja kysytään tilannetta. On myös harmi, että he asuvat niin kaukana meistä, koska hän on enään ainut vaari mitä minulla on. Mutta toivotaan ettei mitään pahempaa <3
IMG_0784 lindex IMG_0783 ginatricot- clock IMG_0779 veromoda IMG_0782 ginatricot- peplum hyvinkää 16.7 IMG_0723 IMG_0725

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti