tiistai 14. tammikuuta 2014

AT HOME

Heippa! Taas vähän kuulumisia ja ehkä vähän tylsiä kuvia. Jäin tänään kotiin, kun kipeksi meinaa koko ajan tulla enemmän ja enemmän. Eilen lähdin koulusta aikaisemmin, jotta pystyin illalla menemään haastatteluun ja he halusivat päästä kouluttamaan minua työhön. Vielähän ei ole varmaa pääsenkö tähän työhön, mutta paikka vaikutti kivalta ja ihmiset tulivat heti tutustumaan. Kiitos vain teille, jos luette tätä!

Tein ihanan makarooni salaatin päivällä ja piti ottaa kuva ja resepti teille, mutta se jäi. Ehkä toisella kerralla sitten. Ei tässä muuta, pikaiset kuulumiset vain ja nyt jatkamaan englannin kielen opiskelua ja peiton alle, moido!

Ps. Haluan vielä kiittää teitä kaikkia lukijoita, jotka tätä lukevat! Olen saanut ihan älyttömän kivoja kommentteja, joihin on kiva vastata. Tykkään vastailla kommentteihin todella paljon, joten niitä vaan lisää!

IMG_9891 IMG_9884 IMG_9798 IMG_9787
Kohta alkaa taas jo koeviikko häämöttää. Nyt vain pitää päästä ahkerasti kaikki läpi, niin kaikki palkitaan sen jälkeen ulkomaanmatkalla! En malta oottaa! Tänään aloitin jo enkun lukemisen ja tehtävien tekemisen ja tuntuu tavallaan hyvältä, kun aloittaa näin aikaisin eikä tule kiire ennen koetta. Onko joku muukin jo alottanut tämän ihanan lukemis urakan?
IMG_9887

3 kommenttia:

 1. Ääää! Toi "Smile is the prettiest thing you can wear" kyltti on aivan ihana! Mäki tahdon oman <3


  ❤: http://kehvelijehnakas.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo se on mustakin ihana ja tuo iloa jokaiseen päivään :)

   Poista