lauantai 25. tammikuuta 2014

25.1.2014

IMG_9927 Ajattelin tulla laittamaan tänne parit kuvat, kun blogia ei ole paljon tullut käytettyä kaiken kiireen keskellä. Talvi on saapunut niin kuin moni on varmaan huomannut sen kylmistä säistä ja lumen määrästä. Kesää odotellaan jo kovasti!
IMG_9918
Saimme Seppälästä ostettuamme yli 50 eurolla vaatteita nämä lehdet kaupan päälle. Ihanaa on kömpiä peiton alle ja lueskella näitä kylminä aamuina.  IMG_9909 Nyt olen todella ylpeä itseeni ja koko perheeseeni. Karkkia ja muita herkkuja ei ole tullut yhtään syötyä, vaan jääkaapista löytyy nykyään kaikke ihana terveellistä. Tänäänkin teimme proteini lettuja herkkupäiväksi, joista (kookosbanaaniohukaisista) tuli todella hyviä, vaikka niitä on tullut nähtyä jokaisen blogissa niin haluaisitteko nähdä sellaisen lehden reseptin? Sekin onnistuu.  25.1
Tässä mun yhdet lemppari jutut. Monissa kollaaseissa on nähty tuollaiset mustavalkoiset legginssit, mulla on vaan heppa kuvioiset, haha. Sekä uudet balleriinat matkalle ja kevättä varten.

Nyt lähden murun luokse, palaillaan taas asiaan

- Vivian 

2 kommenttia:

 1. kivat legginsit :>! ja vitsi tää sun blogis on kyl ihana ♥! tykästyin tähän heti ku tänne tulin :)! ulkoasu, kuvat, sun kirjotustyyli, kaikki nappaa! :)

  fashionsituation.blogspot.com ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon, tää ulkoasu on vielä aika kesken, mutta kiva jos tykkäät! ♥

   Poista