sunnuntai 12. tammikuuta 2014

12.1.2014

Parasta minun aamuissani on, että saa herätä oman poikaystävän vierestä ja sen jälkeen syödä ihana aamupala. Olen itse huomannut, että olen alkanut syömään kunnon aamiaisen joka aamu ja se oikeasti auttaa! Muistan ylä- asteen ajat, kun en syönyt aamuisin mitään. Maha kurni, eikä aina jaksanut panostaa kouluun ja välillä väsyi totaalisesti. Terveellinen ja reilu aamupala niin mielikin pysyy pirteempänä.

IMG_9759 IMG_9763 Sain myös poikaystävän tutuilta Peak Perfomance löllön yöpaidan/ t-paidan. Ihanaa ja pehmeää materiaalia, jossa on kiva mennä! IMG_9765 Itse makaan juuri nyt sängyn pohjalla flunssasena, molemmissa silmissä silmätulehdus ja näköjään korvaankin on jo tulossa. Ei voi mitään. Yritän vain tehdä kaikki koulujutut valmiiksi, jotta pääsee vähän rentoutumaan ennen huomista koulupäivää ja uutta viikkoa.

Osa syynä flunssaan voi olla, kun kävin perjantaina "katsomassa" Vantaan lähellä työpaikkaa. Se oli hirveä päivä sillä kannalta, koska menin yksin navigaattori kädessä kohti sitä paikkaa. No en itse älynnyt mihin olin menossa, vaan seurasin navigaattoria eli luotin totaalisesti puhuvaan puhelimeen. Kävimme poikaystävän kanssa kerran Helsingissä uimassa ja aloin miettiä mautossa, että täähän näyttää aika tutulta paikalta. No menin vielä eteenpäin, kunnes tajusin että Messukeskus oli jo edessä. En voinut kääntyäkään, joten ajattelin mennä katsomaan mihin navi oikein mut vie. Helsinkiinhän se vei, jossa on sama osoite kun Vantaan lähellä. Minua ärsytti, mutta laitoin sitten viestiä haastattelijalleni että minun navigaattori ohjasi harhaan ja lähdin takasin päin kohti Vantaata. Lähellä Helsingin- Vantaan aluetta mun puhelimen akku päätti ottaa loparit. Sanoinkin vanhemmilleni, että kiitin "luojaa", kun mulla oli ipadini mukana, joka ohjasi sitten mua vähän matkaa, mutta ei ollut oikein kivaa vetää 3,4 kilometriä kehää mopoautolla. Pääsin sitten sinne kaupunkiin minne pitikin, mutta en vain millään löytänyt työpaikkaa. Pitkän pohdinnan jälkeen, akku tyhjänä päätin lähteä kotiinpäin ja laitoin viestiä työpaikalle, että pystyisinkö tulla maanantaina uudelleen ja se sopi hyvin heille. Semmoinen reissu mulla oli, toivottavasti Maanantaina onnistaa. Wish me luck!

4 kommenttia: