perjantai 7. marraskuuta 2014

UUSIA JUTTUJA JA MYÖHÄISET LOKAKUUN SUOSIKIT

Heippa taas pitkästä aikaa! Yksi ihmeellinen kysymys on itseäni askarruttanut jo jonkin aikaa, että mihin tämä aika menee? Vastahan olimme rannalla nauttimassa auringosta ja nyt maahan on tullut jo lunta! Monella ihmisellä on jo kaamosajan kuullut alkavan, mutta itse tykkään talven kauniista valoista, neuleiden alla kulkevasta lämmöstä ja tuoksuista. Päivät kuitenkin tuntuu menevän todella nopeasti. Ensin heräät aamulla, syöt ja lähdet kouluun, kunnes huomaat koulun loppuvan ja pimeä peittää jo taivasta. Onneksi on kuitenkin meille kamera ihmisille keksitty tuo lisäsalama. Itsehän ostin sen yhdeltä valokuvaajalta viime talvena ja hyvin on toiminut tähänkin asti. Kertokaa ihmeessä kommentti laatikkoon mielipiteenne kuvien laadusta ja valoisuudesta ja tietenkin näistä uudemmista ostoksista ja viime kuun suosikeista!
IMG_2285 IMG_2284
Sain eilen puhelimeeni viestin Seppälältä, jossa he kertoivat että tänään olisi Seppälä night kello 17.00 jälkeen. Kaikista normaalihintoisista tuotteista sai -30 % alennusta, joka oli minusta ihan hyvä hintatarjous. Seppälässä oli myös mukana arvontaa ja minkä tahansa tuotteen ostajalle lähti yllätys ostos kaupan päälle. Itse ostin tuon eyelinerin ja the perfect eyebrow kit, joka on luomiväri paletti. Lähdin tuota luomiväri palettia juurikin hakemaan, koska sitä oltiin kehuttu parissa blogissa. Olisin alussa ostanut sen Anastasian kulmavärin, mutta hinta oli sen verran kova opiskelijalle, joten päätin kokeilla tälläistä halvempaa ensin. Olen paljon nähnyt blogeissa kuinka kaikki pitäisi olla kallista ja samaa kuin muilla, mutta omasta mielestäni kyllä halvemmillakin meikeillä saa hyvän lopputuloksen, en tietenkään paheksu kalliita merkkejä vaan itselläni ei ole varaa ostaa niitä. Mukaan sain tuon passionfruit & guava vartalorasvan, tykkään!
15.10.2014 ft
Tämä kuva on takasinheitto lokakuuhun, kun olimme kaverini Sohvin kanssa kuvailemasssa. Silloin kylmällä ilmalla ei paljon hyviä kuvia tullut, mutta tämä onnistui edes jotenkin. Olen myös hurahtanut täysin uudelleen näihin Fit me- meikkeihin. Se on niin kevyt naamalla ja jopa tälläinen monelle tuotteelle allerginen voi sanoa tätä hyväksi. Peittää myös mukavasti naaman yksityiskohtia, esimerkiksi minun arpiani.
IMG_2292
Te, jotka etsitte mustaa ja volumia antavaa ripsaria, niin tässä olisi yksi minun pitkäaikaisistani suosikeistani. Ripsari todellakin pysyy ripsissä ja antaa hyvin mustaa väriä ja pituutta, #maybelinefan. Talven alkaessa huulet alkavat olla herkässä, kovien pakkasten vuoksi ja omat huuleni tarvitsevat aina hyvää suojaa. Leikkauksen jälkeen minulle suositeltiin tuota vasenta putkiloa, koska huuleni olivat silloin kovilla ja lohkeilivat paljon. Tämän jälkeen olen käyttänyt tätä arkisessakin käytössä ja todennut sen aika hyväksi. Aika rasvainen, mutta hyvin parantava ja kiiltoa antava allergisillekkin!

Mitäs piditte tästä postauksesta? En yleensä ole tehnyt mitään suosikki-listoja, mutta nyt tähän taukoiluun tuli hyvään kohtaan. Illemmalla lähden tyttöjen kanssa viettämään iltaa, nähdään!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti