sunnuntai 28. huhtikuuta 2013

Takki auki, filmi poikki!

Huom! Ääniä ei kannata laittaa kovalle videoita katsellessa!
Robin from vivianlaura on Vimeo.

diandra from vivianlaura on Vimeo.

valosaari+krista from vivianlaura on Vimeo.
Moikka taas "pitkästä aikaa" mulla on taas ollut paljon koulu juttuja niin kuin varmaan monella muullakin niin en oo kerinny postaamaan. Torstaina oltiin kuitenkin perheen kanssa jumbossa sieltä tuli ostettua stadiumista lenkki asu 39,90, top-sportista lenkkeily kengät alennuksessa 89,90 ja h&m alennuksesta housut ja paita ja normaalihintainen pitsi pääkallo toppi. Käytiin myös syömässä amarillossa.
Perjantaina koulu alkoi yhdeksän aikaa oltiin yh:n ja terveystiedon koe tunnit koulussa ja lähdettiin sitten kiireellä ajamaan skootterilla meille ja siitä bussi pysäkille ja Helsinkiin, Kaisaniemeen. Kaisaniemessä oli siis Justin Bieberin etkot, jossa esiintyi Robin, Diandra, Jontte Valosaari, Krista, Mikael Gabriel ja yllätyksenä JVG ja Cheek
Käytiin samalla parissa kaupassa ja ostin ysien tanssiais mekonkin. Illalla meidän menot peruuntu, olisi ollut kiva tehdä jotain muuta toisten kavereiden kanssa mutta se on mennyttä. Kuvasin teille vähän materiaalia sieltä etkoilta, varokaa käyttämästä kovia ääniä koneessa koska kiljunta ja basson rytinä on mukavaa kunneltavaa korville. Mä alan nyt lukemaan fykeä, että huomenna pärjää kokeessa,moikka moi! Ps. thaimaan ostosvideokin on kuvattu, joten se tulee tällä viikolla.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti