torstai 18. syyskuuta 2014

MOTIVATION ?

Moikka! Kuten monilla lukiolaisilla alkavat olla koeviikot ja ylioppilas kirjoitukset tulossa. Olen nähnyt parissa blogissa tälläisen motivaatio postauksen koulun käyntiin ja muutenkin vähän rankoille päiville ja ajattelin itsekin toteuttaa sellaisen. So keep reading!
IMG_1322
 Aamulla noustessani yritän mahdollisimman nopeasti hampaiden pesun jälkeen mennä syömään aamiaista, jotta virkeys ja kaikki vitamiinit kerkeisivät imeytyä kehooni. Olen ollut pitkään puuron ystävä, vaikka ennen en sitä syönyt melkein ollenkaanm. Suosittelen kuitenkin kokeilemaan Elovenan pikapuuroja. Ne ovat sopivan pieniä (ovat siis pakattu valmiiksi) ja maistuvat erittäin hyvälle, varsinkin maku valkosuklaa- mansikka. Puuron lisäksi haluan jotain "virkistävää" eli viileää smoothieta, jota saatan aamulla juoda samalla kun katson esimerkiksi leffaa tai meikkaan.
IMG_1324 IMG_1328
 Niinkuin kahdessa ylemmissä kuvissa näkyy meidän pihalta löytyy paljon hedelmiä ja kasviksia, kuten esimerkiksi omenaa, päärynää, luumua, kaikenlaisia marjoja, mansikoita ja paljon muutakin. Äitini on laittanut ulkoeteisen koreihin omenia ja päärynöitä valmiiksi, että siitä voi vaikka ottaa kun tulee koulusta kotiin. Välipalaksi otan noita äidin kuivattamia omena "sipsejä". Ajattelin, että voisin tehdä niistä postauksen ennen kuin omenasato on ohi, koska nuo ovat todella hyviä. Ylempien kuvien tarkoitus on siis, että syö hyvin ennen kouluun menoa ja koulun jälkeen.
IMG_1339
 Koulun jälkeen haluan vaihtaa pehmeät ja mukavat vaatteet päälleni ennen kun aloitan tekemään läksyjä tai lukemaan kokeisiin. Huppari on ostettu Bikbokista vuosi sitten, mutta olen käyttänyt sitä rehellisesti kaksi kertaa, koska se on aika iso. Tälläisiin tilanteisiin se sopii kuitenkin todella hyvin!
IMG_1309
 Itselläni on välillä selkäkipuja lievän skolioosin takia, joten laitan yleensä päiväpeittoni mattoni päälle ja menen mahalteen makaamaan ja kirjoittamaan muistiinpanoja. Se tekee selällekin tosi hyvää, koska se saa vain olla suorana. Eilenkin laitoin musiikit korville ja nukahdin 20 minuutiksi, joka teki kyllä hyvää. Muistakaa myös kunnon yöunet!
IMG_1314
Oman ajan järjestäminen. Liikaa lukeminen ei itselleni ole ainakaan kannattavaa. Asiat jää paljon paremmin päähän jos luen koko päivän, mutta pidänkin pari taukoa ajallaan. Käyn itse joko iltalenkillä tai katson sarjaa ( olen alkanut seuraamaan Beverly Hilssin täydellisiä naisia ja olen ihan tykännytkin siitä. ) tai sitten teen jotain vastaavaa, joka vie ajatukset hetkeksi pois koulusta.
IMG_1323
 Lopuksi otsikon nimi eli motivaatio. Motivoi itseäsi opiskelun suhteen. Itselläni on keski vaikea lukihäiriö, joka hankaloittaa isojen asioiden päähän jäämistä. Itselleni olen parhaiten saanut asiat jäämään päähän ajatuskartan avulla. Teen jokaisesta kappaleesta oman ajatuskartan, piirtelen ja kirjoittelen siihen tärkeimmät kappaleen asiat ja sitten vielä teen vähän niinkuin essee tyylisen vastauksen konseptille ja jatkossa luen niitä.

Toivottavasti tykkäsitte tälläisestä pidemmästä postauksesta. Minusta kyllä tuntuu, että tämän postauksen oikea idea meni vähän mökään. Tuntuu, että teksteissä on paljon virheitä ja kuvat menivät minne sattuu, mutta sen sitä saa kun tekee kiirellä postauksen. Nyt mun on pakko kuitenkin lähteä tohon lattialle makaamaan ja lukemaan ensi viikolla alkavaan koeviikkoon, jossa mulla ensimmäiset kokeet on historia ja biologia, iik! Tsemppiä kaikille tulevaan viikkoon ja nähdään todennäköisesti koeviikon jälkeen, koska tulevaisuuden suunnitelmia en halua rikkoa huonon menestyksekkään koeviikon takia. Puspus 

2 kommenttia:

  1. Höpö höpö meni mönkään, tää oli kivasti toteutettu :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No hyvä kuulla, ettei mennyt niin huonosti, kiitos paljon! :-)

      Poista