maanantai 11. marraskuuta 2013

FATHER'S DAY VIDEO CLIPS


FATHERSDAY VIDEO CLIPS from vivianlaura on Vimeo.

Tämä postaus mennään isänpäivän tunnelmissa. Videossa on clippejä meidän isänpäivästä. Heräsin Empulta noin yhdeksän aikoihin ja lähdin sitten kotiin tekemään kaikki valmiiksi. Meillä on tapana aina laittaa hieno ja korea aamiainen ja nauttia siitä kaikessa rauhassa. Äiti teki hienon "kakun" eli kääretortun, joka oli kyllä hyvää! Minä sitten vielä tein nuo hedelmäkorit ja fonduen jne. Aamupalan jälkeen oltiin hetki omillaan ja levättiin mahat pullollaan sohvilla.
Kahden aikaan Emppu tuli meille ja lähdettiin siitä sitten koko perhe kohti Jumboa syömään Amarilloon. Jos joku ei ole vielä maistanut tuota ceacar salaattia niin suosittelen, itse tykkäsin todella paljon! Isäkin sai mehevän xxxl burger aterian. Ravintolat oli niin täynnä, että meille tuli jo kiire ja minä itse yllärin pilaajana sanoin vahingossa mihin mennään.
No me mentiin hohto keilaamaan, josta jokainen tykkäsi paljon ja hauskaa meillä todellakin oli, varsinkin kun mukana oli kaksi "rännin putsaajaa". Keilaamisen jälkeen ja mahat täynnä äiti halusi vielä, että mentäisiin jälkiruoalle ja menimme Hesburgeriin nauttimaan meidän perheen suositut pyörre myrskyt ja kahvit. Rankan, mutta todella kivan päivän lopuksi rentouduimme kaikki vielä saunaan juomien kera. Oli ikimuistoinen isänpäivä  
ps. Ulkoasun ei kuuluisi olla tuollainen, olisiko jotain ehdotuksia minkälaisesta te tykkäisitte?
IMG_9270 IMG_9268 IMG_9264 IMG_9261 IMG_9260 IMG_9259 IMG_9258

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti