sunnuntai 22. syyskuuta 2013

KOEVIIKKO, LET`S GO!

Huh, mikä viikko takana ja toinen vielä edessä! Monella varmaan alkaakin tällä viikolla koeviikko niin kuin mullakin. Mikään muu mua ei stressaa siinä, paitsi biologia... Niin iso koe alue, eikä päähän meinaa jäädä tietoa yhtään, pelottaa etten pääse läpi ja joudun käymään kurssin uudelleen. Onko joillakin samaa ongelmaa?
No viime viikolla torstaina pääsin taas leikkaus-salin puolelle, mutta ilman nukutusta. Voitte vaan kuvitella miltä tuntuu paikallispuuduksessa, kun takaa poskesta leikataan viisaudenhammas, jota peittää isompi kokoinen kysta. Se ei ollut pelkkä hammaslääkäri käynti, vaan pahempaa. Näitä on vaikea kirjoittaa tänne blogin puolelle, koska moni ei tajua mistä on kyse, mutta se ei minua haittaa, koska blogi on osa elämääni ja kirjoitan tänne miltä minusta tuntuu. Poski on edelleen kipeä, mutta onneksi antibiootit ja kipulääkkeet auttavat ja jäätelö hehe..
En ole ainut meidän perheestä, joka on käynyt tuolla lääkärin puolella. Isälläni on vasenjalka ihan turvoksissa ja rakkuloita täynnä ja joutuu tänään varmaan tiputukseen.
Mun on pakko alkaa lähtee kouluun piakkoin, joten ette varmaan kuule musta vähään aikaan ku koeviikko on nyt se tärkein, mutta yritän jossain vaiheessa taas. Nähdään!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti