tiistai 30. heinäkuuta 2013

LAPUA TRIP VIDEO AND SHOPPING


LAPUA TRIP from vivianlaura on Vimeo.
Viikon kestäneestä Lapuan reissusta kotiuduttu hyvillä mielin! Hauskaa oli, rahaa kului, vesisotaa, syötiin paljon, powerparkkia ja nyt väsyttää eikä jaksaisi tehdä mitään. Pari viikkoa enää lomaakin jäljellä ja stressiä vaan pukkaa. Postauksia olisi myös jonkun ajan tienoilta, mutta saa nähdä tuleeko näkymään kun sen verran vanhoja.
Mutta lapuan reissuun! Lähdimme tiistaina matkaan, käväsimme Tuurin kyläkaupassa heittämässä Sohvin hoitokoira ja meidän piti ostaa vain vähän tavaraa, mutta takakontti olikin aika täynnä sen jälkeen ja itselläni ei ole varmaan mennyt ikinä niin paljoa rahaa yhteen kauppaan, hirveetä! Kävimme matkalla sitten syömässä ja pääsimmekin sen jälkeen kaverin sukulaisille. Siellä vietettiin iltoja, pyöräiltiin keskellä yötä ja käytiin powerparkissa. Itsehän en ole ennen käynyt Lapualla niin oli mukava kokemus.  Videosta tulikin aika pitkä, joten katsokaa jos vain kiinnostaa!
IMG_8586 Saimme matkalla Lapualta idean lähteä eilen (Maanantaina) mopoautolla Hyvinkäälle Willaan, oli kyllä kiva mesta ja kivoja ostoksia löytyi!
IMG_8584 IMG_8583 IMG_8581 IMG_8580 IMG_8579 IMG_8577 IMG_8575 IMG_8574 IMG_8571 IMG_8573

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti